Budaya pemakanan masyarakat Malaysia dari perspektif agama, polisi, sains dan teknologi dengan rujukan khusus kepada pengaruh Islam dalam penghasilan makanan / Che Wan Jasimah bt. Wan Mohamed Radzi
Kajian yang merentasi pelbagai disiplin ilmu ini bertujuan untuk mengkaji budaya pemakanan masyarakat Malaysia daripada aspek budaya, dasar, sains, teknologi dan agama Islam. Hubungan di antara budaya dan makanan, sains dan teknologi dan makanan, kesihatan dan makanan, serta agama dan makanan dikaji...
Internet
http://studentsrepo.um.edu.my/4342/http://studentsrepo.um.edu.my/4342/11/Tajuk.pdf
http://studentsrepo.um.edu.my/4342/8/Combine.pdf
http://studentsrepo.um.edu.my/4342/9/kandungan.pdf
http://studentsrepo.um.edu.my/4342/1/Bab1.pdf
http://studentsrepo.um.edu.my/4342/2/Bab2.pdf
http://studentsrepo.um.edu.my/4342/3/Bab_3.pdf
http://studentsrepo.um.edu.my/4342/4/bab_4.pdf
http://studentsrepo.um.edu.my/4342/5/bab_5.pdf
http://studentsrepo.um.edu.my/4342/6/Bab_6.pdf
http://studentsrepo.um.edu.my/4342/7/Bibliografi.pdf
http://studentsrepo.um.edu.my/4342/10/Lampiran.pdf