Manual teknologi pengeluaran biri- biri dorper di bawah sistem separa intensif - Johari Jiken Abdullah; Jasmi Yahya; Yusof Hamali; Mohamad Hifzan Rosali; Julie Marzlinda Mohd Razak; Nurulhuda Md. Ozman (MARDI, 2010)
an parasit. Pengurusan biri-biri Dorper yang baik dan sistematik seperti dalam manual ini dapat meningkatkan pengeluaran baka biri-biri yang bermutu.