Dunia seni bina : sekilas fakta - Mohd. Tajuddin Mohd. Rasdi (Kuala Lumpur : Dewan Bahasa dan Pustaka, 2016)
On history and fact about architecture arts and crafts in Malaysia
1. Teknologi dan seni bina -- 2. Budaya dan seni bina -- 3. Asas pemikiran seni bina moden -- 4. Pendekatan identiti seni bina Malaysia -- 5. Gaya rupa seni bina masjid -- 6. Tokoh-tokoh senibina Malaysia -- 7. Seni bina masa hadapan
Includes bibliographical references (p. 117) and index
Keywords: Architecture -- Malaysia