Ke arah pemupukan kesepaduan dalam kepelbagaian masyarakat -1Malaysia - Abdul Rahman Abdul Aziz; Ahmad Zaharuddin Sani Ahmad Sabri , 1971-; Muhamed Nor Azman Nordin (Institut Terjemahan dan Buku Malaysia, 2014)
On social interaction, multiculturalism and race relations in Malaysia