Penyelidikan berasaskan sekolah - Mohd. Nor Anuar (Dewan Bahasa dan Pustaka, 2012)
Buku ini ditulis khusus untuk penulis berkongsi pengalaman dan menyebarkan maklumat dengan rakan komuniti pendidikan seperti pelajar, pendidik, jurulatih dan teknopreneur yang telah dipertanggungjawabkan untuk membangunkan teras pembangunan pendidikan seperti membina modal insan, memperkasakan sistem persekolah dan melonjakkan kecemerlangan institusi perguruan dan persekolahan