Mengenal dan menangani orang kurang upaya - Asiah Hj. Ahmad (Dewan Bahasa dan Pustaka, 2012)
Kandungan buku ini kebanyakannya memberi maklumat secara umum tentang ciri-ciri, kategori dan klasifikasi OKU serta faktor-faktor yang menyumbang kepada kekurangan upaya seseorang itu