Isu dwikerakyatan dalam pembentukan kewarganegaraan Malaysia, 1900-1965 - Low, Choo Chin (Siri Kecetakan Akademik, 2013)
Issues on dual citizenship in the development of Malaysian citizenship from 1900 to 1965.