Pembangunan mapan Orang Asli - Khairul Hisyam Kamarudin; Ibrahim Ngah (Skudai, Johor : Penerbit Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Community development and socioeconomic conditions of Orang Asli in Kuala Kangsar, Perak
1. Ilmu pengetahuan peribumi -- 2. Pengalaman membangunkan komuniti peribumi -- 3. Pembangunan mapan komuniti peribumi -- 4. Kelangsungan hidup komuniti orang asli -- 5. Pembangunan mapan komuniti orang asli -- 6. Cadangan strategi pembangunan mapan komuniti Orang Asli
Includes bibliographical references (p. [131]-137) and index
Keywords: Indigenous peoples -- Malaysia -- Economic conditions; Rural development -- Malaysia -- Social conditions