Pembangunan mapan Orang Asli - Khairul Hisyam Kamarudin; Ibrahim Ngah (Penerbit Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Community development and socioeconomic conditions of Orang Asli in Kuala Kangsar, Perak