99 doa & amalan agar rezeki melimpah - Ibnu Amrullah Yusuf (Pustaka Ibnu Katsir, 2012)
Buku 99 Doa dan Amalan Agar Rezeki Melimpah ini adalah sebuah buku yang mengandungi doa-doa mustajab untuk mencapai hajat dan cita-cita, juga berupa amalan serta wirid yang mampu mendamaikan jiwa. Buku ini turut mengandungi doa-doa dan wirid-wirid utama untuk mendapatkan rezeki yang banyak lagi berkat, terhindar dari kemalasan bekerja, dijauhkan dari penghalang dan kedengkian orang. Ia juga menerangkan bagaimana supaya beroleh rezeki yang melimpah dan kekayaan yang menambah kesyukuran dan kedekatan kepada Allah S.W.T.