Srikandi-srikandi yang benar - Zahiruddin Zabidi (PTS Litera Utama, 2012)
Inilah tiga kisah indah berkenaan seindah-indah hiasan dunia, perempuan yang solehah. Kisah yang menerbitkan air mata, yang melahirkan syukur dan menyuntik tenang. Kisah Srikandi-Srikandi yang benar