Atas nama kebenaran : tanggapan kritis terhadap wacana islam liberal - Khalif Muammar A. Harris (Institut Alam dan Tamadun Melayu, Universiti Kebangsaan Malaysia, 2009)
Religious aspects of liberalism in Malaysia from Islamic perspectives