Jahitan sulaman mesin - Zaliha Ariffin (Utusan Publications & Distributors, 2009)
Buku ini menyediakan panduan teknik menyulam dengan menggunakan mesin menyulam elektrik. Panduan diberikan untuk memahirkan anda menyulam paten yang dikehendaki. Keunikan sulaman ini adalah kawalan pemidang sulaman menggunakan kemahiran tangan dan kawalan lutut. Disamping itu juga disediakan paten-paten yang menarik untuk anda cuba. Buku ini disediakan oleh penulis yang berpengalaman luas dalam mereka, menjahit dan mengajar sulaman. Adalah diharapkan buku ini, dapat memberi manfaat yang besar kepada anda untuk memahirkan diri dalam bidang sulaman. Bagi anda yang berminat menyulam, ini adalah permulaan yang baik untuk anda menjana pendapatan dari rumah dengan kos yang rendah