Jahitan asas sulaman reben - Suzana Mustafa (Utusan Publications & Distributors, 2008)
Keindahan bunga dapat diaspirasikan dengan jahitan sulaman reben. Hasil jahitan yang menarik boleh dijadikan hiasan di sudut ruang rumah. Lahirkan kreativiti anda dengan menjadikan buku ini sebagai aspirasi jahitan. Buku ini menyediakan panduan asas jahitan sulaman reben. Panduan langkah demi langkah diberikan berserta dengan gambar rajah yang mudah difahami. Terdapat juga pelbagai jenis rekaan jahitan sulaman reben yang boleh dijadikan rujukan. Malah ia boleh dijadikan sebagai sumber pendapatan jika anda benar-benar berminat