Bumi lestari - Rebecca Ilham , 1985- (Kuala Lumpur, Malaysia : Utusan Publications & Distributors, 2011)
"Novel ini telah memenangi tempat kedua Kategori Novel Remaja Hadiah Sastera Kumpulan Utusan 2010."
Keywords: Malay fiction; Young adult fiction, Malay