Chef Wan - Redzuawan Ismail (Koleksi Chef Wan, 2010)
Chef Wan merupakan chef yang terkemuka di Asia, memenangi pelbagai anugerah masakan dan pengacara program masakan yang ditayangkan di seluruh dunia. Koleksi resepi daripada Chef Wan ini adalah koleksi kegemarannya dan ada juga idea baru untuk hidangan yang menyelerakan bagi semua jamuan