Pilihan raya umum Malaysia ke-12 : isu dan pola pengundian - Suffian Mansor; Zulkanain Abdul Rahman; Fernando, Joseph M. (Siri politik dan pilihan raya / Penerbit Universiti Malaya, 2011)
Issues on the 2008 general elections and politics of Malaysia; collection of articles