Pilihan raya kecil Kuala Terengganu, 2009 - Amer Saifude Ghazali; Mohammad Redzuan Othman; Zulkanain Abdul Rahman (Kuala Lumpur : Penerbit Universiti Malaya, 2011)
Issues on the 2009 local election and political conditions in Kuala Terengganu, Malaysia; papers of seminars.
1. Latar belakang kawasan pilihan raya -- 2. Senario politik pra dan pasca pilihan raya -- 3. Pengurusan keselamatan dalam pilihan raya -- 4. Makna sebalik poster, kain rentang dan papan pemidang dalam pilihan raya -- 5. Profil calon dalam pilihan raya -- 6. Ceramah dan isu pilihan raya -- 7. Parti Keadilan Rakyat (PKR) dalam pilihan raya -- 8. Isu dan laporan akhbar Cina mengenai kempen pilihan raya -- 9. Muslimat PAS dalam pilihan raya -- 10. Analisis pola pengundian pilihan raya -- 11. Rumusan
Includes bibliographical references (p. [181]-186) and index
Keywords: Elections -- Malaysia -- Kuala Terengganu; Kuala Terengganu (Terengganu) -- Politics and government