Pilihan raya kecil Kuala Terengganu, 2009 - Amer Saifude Ghazali; Mohammad Redzuan Othman; Zulkanain Abdul Rahman (Siri politik dan pilihan raya / penerbit Universiti Malaya, 2011)
Issues on the 2009 local election and political conditions in Kuala Terengganu, Malaysia; papers of seminars.