Orang asli negeri Terengganu : warisan dan pembangunan - Mohd Zahedi Daud (Penerbit Universiti Darul Iman Malaysia, 2007)
Issues on community development and socioeconomic conditions of Orang Asli, the indigenous people in Terengganu, Malaysia