Warga emas di Malaysia : ke arah kesejahteraan ekonomi dan sosial - Selvaratnam, Doris Padmini; Norlaila Abu Bakar (Siri Isu ekonomi semasa Universiti Kebangsaan Malaysia, 2010)
Social and economic conditions of older people in Malaysia