Sebutir mutiara di Taman : Univesiti Sains Malaysia pada usia 40 tahun - Muhammad Haji Salleh , 1942- (Siri penerbitan khas / Penerbit USM, 2010)
History and development of Science University of Malaysia, 1969-2010