Pemeliharaan & pemuliharaan hutan hujan tropika - Masitah Mohammad Yusof; Azizi Muda; Khaidir Alias (Selangor, Malaysia : Penerbit Universiti Putra Malaysia, 2010)
Ecology of tropical rain forest, conservation, and protection in Malaysia
1. Pengertian hutan tropika -- 2. taburan hutan hujan tropika -- 3. Peranan hutan hujan tropika di Malaysia masa kini dan masa hadapan -- 4. Pemeliharaan hutan hujan tropika -- 5. Pemuliharaan hutan hujan tropika
Includes bibliographical references (p. 125-127) and index
Keywords: Rain forest conservation -- Study and teaching -- Malaysia; Rain forests -- Study and teaching -- Malaysia