Peranan wanita pada zaman Rasulullah - Ahmad Khalil Jum'ah; Johari Yaman , 1965- (Selangor, Malaysia : Astaka Minda Solutions, 2010)
'PERANAN WANITA PADA ZAMAN RASULULLAH' merupakan himpunan kisah wanita-wanita pada zaman Rasulullah SAW yang dijanjikan syurga oleh Allah SWT kerana pengorbanan, kesungguhan, keberanian, keikhlasan, kejujuran, kesabaran, keimanan dan ketakwaan mereka kepada Allah
Keywords: Muhammad, Prophet , -- d, 632 -- Relations with women; Women in Islam