Haknuk : orang kita-our people - Wan Nazrul Helmy Wan Mohd Zain (Universiti Malaysia Pahang, 2009)
Merupakan projek semaian kasih bersama masyarakat orang Asli dari suku Kaum Semai di Kampung Kuala Boh, Cameron Higlands