Raja dan rakyat berpisah tiada : Kebawah Duli Yang Maha Mulia Sultan Pahang, Sultan Haji Ahmad Shah al-Musta?in Billah ibni al-marhum Sultan Abu Bakar Ri?ayatuddin al-Mu?adzam Shah - Halim Ibrahim , 1948- (Kuantan, Pahang : Dato? Halim Ibrahim, 2010)
Biography and history of the reign of Ahmad Shah al-Mustain Billah, Sultan of Pahang