Selagi hayat dikandung badan : lembaran perjuangan - Zakaria Ibrahim; Sabaruddin Hussein; Yusri Ramli (Alaf Baru ; MPH Group Publishing : Diedarkan oleh MPH Distributors, 2011)
Historical development of Malay culture