Jawatankuasa audit di Malaysia : peranan dan cabaran - Mohd Mohid Rahmat; Norman Mohd Saleh; Takiah Mohd Iskandar (Penerbit Universiti Kebangsaan Malaysia, 2010)
Role, practice, and responsibility of auditing in Malaysia