Pentadbiran kolonial dan isu pemilikan tanah di Kelantan 1881-1941 - Nik Haslinda Nik Hussin (Siri kecetakan akademik, 2011)
History of land ownership in Kelantan, 1881-1941 related to land policies under Siamese Kingdom and British colonial administration