Pengurusan ilmu, ekonomi dan pembangunan berteraskan Islam - Fadzila Azni Ahmad; Roselee Shah Shaharudin; Zakaria Bahari (Siri kecetakan akademik / Penerbit USM, 2011)
Islamic perspectives on education and economic development in Malaysia; collection of articles