Isu bahasa, etnik dan pembinaan negara bangsa dalam sistem pendidikan Malaysia - Sua, Tan Yao , 1957- (Siri kecetakan akademik / Penerbit USM, 2010)
Native language and ethnicity issues in Malaysian educational system