Penggunaan bahan-bahan yang haram & najis di dalam makanan & ubat-ubatan - Nazih Hammad; Basri Ibrahim (Al-hidayah Publishers, 2004)
Satu pembahasan mengenai bahan-bahan haram & najis yang digunakan di dalam pemprosesan makanan & ubat-ubatan semasa menurut perspektif Islam