Himpunan fatwa-fatwa semasa daripada Zaman Salafus Soleh sehingga ke Zaman Ulama masa kini - Uwaidah, Syeikh Kamil; Basri Ibrahim; Hamzah Raden Anwar; Mohd Puzhi Usop (Al-Hidayah Publication, 2007)
Fatwa-fatwa ulama terkemuka dunia seperti Ibnu Taimiyyah, Ibnu Al-Salah, al-Sayuti, bin Baz, Ibnu Uthaimin, al-Sya'rawi, al-Qardawi, Atiyyah Saqar, koleksi Fatwa Dar al-Ifta', Kerajaan Arab Saudi dan koleksi Fatwa Universiti al-Azhar al-Syarif