Kenduri adat suku Kaum Murut Tagol 'Maginakan Tinauh' sempena Pesta Kalimaran 2009, 5 April 2009 (Kementerian Penerangan Komunikasi & kebudayaan Malaysia, 2009)
Rakaman kenduri adat suku kaum Muruttagol yang disebut sebagai 'maginakan tanuah' yang diadakan sempena Pesta Kalimaran 2009 di Sabah