Bintang Asli Remaja 2008 [ (Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara, Kementerian Penerangan Komunikasi Kebudayaan Malaysia, 2008)
Mengandungi 28 koleksi lagu-lagu irama klasik yang dinyanyikan oleh peserta Pertandingan Bintang Asli Remaja 2008