Khazanah bumi merdeka [ (Kuala Lumpur : TV3 dengan kerjasama Petronas dan Syarikat-syarikat Minyak di Malaysia, 2009)
Sama ada secara langsung ataupun tidak, industri minyak dan gas telah banyak menjana kemajuan negara di bidang ekonomi, teknologi dan pembangunan sosial. Dokumentari ini menyingkap di sebalik tabir industri yang memainkan peranan penting dalam mengisi kemerdekaan yang kita kecapi selama setengah abad ini
Malay
Keywords: Gas, NaturalxGeology; Petroleum industry and trade \z Malaysia; Petroleum -- Geology