Permata negara Tun Dr. Mahathir bin Mohamad [ - Azizul Rahim Saedin; Syed Othman Syed Ahmad; Produksi Filem Cipta (Kuala Lumpur : Produksi Filem Cipta, 2004)
Video CD.; DVD player compatible; however may not be compatible with all DVD players
Skrip, Syed Othman Syed Ahmad, Azizul Rahim bin Saedin ; pengarah, Nordin Wahab, Azizul Rahim bin Saedin ; pengurus produksi, Fazreen Wahab ; penerbit eksekutif, Roslan Mohd. Salleh, Lee Koon Wah ; penerbit, Azizul Rahim bin Saedin ; juru kamera, Bakhtiar Bolah ; editor, Maisarah bt. Mohamad
Suara latar, Elida Bustaman
Keywords: Mahathir bin Mohamad , -- 1925-; Prime ministers -- Malaysia -- Biography; Malaysia -- Politics and government