Biografi Aminuddin Baki : arkitek pendidikan negara - Rozeman Abu Bakar; Rozeman Abu Hassan (Siri memoir & biografi Universiti Kebangsaan Malaysia, 2008)
Biography of Aminuddin Baki, a senior Malaysian educator