Bahasa Melayu dan jurnal Malaysia bidang ilmu kemanusiaan dan sains sosial dalam indeks antarabangsa - Graf, Arndt (Siri kecetakan akademik / Penerbit USM, 2010)
On publishing of periodicals and books in Malay and English in Malaysia