Pentadbiran dan pengurusan harta pusaka dalam era teknologi maklumat dan komunikasi - Abd. Rahni Mt. Piah; Ahmad Abd. Majid (Penerbit Universiti Sains Malaysia, 2004)
Application of information and communication technology to Islamic inheritance practices in syariah courts in Malaysia