Pendakwaan dan penyiasatan : konsep dan amalan - Abdul Monir Yaakob; Siti Shamsiah Md. Supi (Institut Kefahaman Islam Malaysia (IKIM), 2003)
Practice of Islamic law in Malaysian courts; papers of seminars