Daftar kata bahasa Melayu : Rumi-Sebutan-Jawi - Dewan Bahasa dan Pustaka (Kuala Lumpur : Dewan Bahasa dan Pustaka, 2008)
Dictionary of Malay language and orthography
1. Kata pengantar DKBM edisi kedua -- 2. Pendahuluan DKBM edisi kedua -- 3. Prakata DKBM edisi pertama -- 4. Pendahuluan DBKM edisi pertama -- 5. Panduan penggunaan DKBM edisi kedua -- 6. Pedoman umum ejaan rumi bahasa melayu -- 7. Pedoman umum sebutan baku bahasa melayu -- 8. Pedoman umum ejaan jawi bahasa melayu -- 9. Daftar kata bahasa melayu A-Z -- 10. Lampiran -- 12. Bibliografi
Includes bibliographical references
In Malay
Keywords: Jawi alphabet; Malay language -- Orthography and spelling -- Dictionaries; Malay language -- Transliteration