Strategi kebajikan dan dasar sosial di Malaysia - Siti Hajar Abu Bakar Ah (Kuala Lumpur : Penerbitan UM, 2007)
Strategy on policy for developing social welfare in Malaysia
1. Rangka teoritikal perbincangan -- 2. Strategi kebajikan sosial
Includes bibliographical references and index
Keywords: Public welfare -- Malaysia