Dinamika masyarakat bandar Malaysia : ke arah kualiti hidup mapan - Norhaslina Hassan (Siri khas sastera dan sains sosial, 2006)
Economic, socicocultural, and environmental aspects of city planning and urbanization in Malaysia; papers