Pemerintah dan pemimpin-pemimpin kerajaan Malaysia - Siti Rosnah Haji Ahmad (Petaling Jaya, Selangor : Golden Books Centre Sdn. Bhd, 2006)
istorical account of Malaysian state government leaders and prime ministers since 1957
1. Jawatan yang di-pertuan agong -- 2. Fungsi-fungsi yang di-pertuan agong -- 3. Alat-alat kebesaran yang di-pertuan agong -- 4. Senarai yang di-pertuan agong -- 5. Profil yang dipertuan agong -- 6. Perdana menteri Malaysia -- 7. Timbalan perdana menteri Malaysia -- 8. Senarai timbalan perdana menteri Malaysia (1957-2004)
In Malay
Keywords: Prime ministers -- Malaysia