Sempadan bioteknologi menurut perspektif Islam - Azrina Sobian; Mohd Sifuddeen Mohd Salleh; Wan Roslili Abd. Majid (Institut Kefahaman Islam Malaysia, 2005)
Biotechnological issues in Malaysia from an Islamic perspective; collection of articles