Getah asli epoksida: perkembangan dan cabaran - Hassan, Azman (Faculty of Chemical & Natural Resources Engineering, 1989)
Kertas kerja ini membincangkan perkembangan pengeluaran dan kegunaan getah asli epoksida (ENR) dan bagaimana ENR dapat memberikan suatu harapan baru kepada industri getah asli. Bagaimanapun terdapat beberapa masalah yang perlu diselesaikan sebelum ENR dapat menembusi pasaran dunia terutama dalam industri pembuatan tayar.