Perpustakaan Sultanah Zanariah : laporan tahunan 2006 (Perpustakaan Sultanah Zanariah, Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Annual report for Sultanah Zanariah Library (Perpustakaan Sultanah Zanariah), UTM.