Penghasilan membran gentian geronggang menggunakan spineret buatan tempatan - Hassan, Hashim; Saidi, Hamdani; Abdul Aziz, Ramlan (1995)
Kertas kerja ini membincangkan tentang penghasilan membran gentian geronggang melalui proses pemintalan menggunakan spineret buatan tempatan. Artikel ini turut membincangkan tentang faktor-faktor yang mempengaruhi prestasi spineret dan prestasi membran tersebut. Kajian ini telah berjaya menghasilkan membran gentian geronggang menggunakan spineret buatan tempatan.