Panduan penyediaan projek khas - Universiti Teknologi Malaysia, Fakulti Ukur dan Harta Tanah (Fakulti Ukur Dan Harta Tanah, 1991)
Buku ini mengandungi beberapa bab iaitu panduan penyediaan projek khas kandungan, pengenalan, bahasa penghantar, ahli-ahli panel projek khas, pengawasan projek khas, kriteria pemilihan penyelia, peranan penyelia, peranan penyelaras/koordinator projek khas, kriteria untuk kelulusan tajuk dan cadangan projek, panduan khas penyediaan dan penulisan, program/jadual kerja penyediaan dan penulisan, pembahagian markah projek khas, cara persembahan dan penulisan, lampiran.